Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 12:35
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 июля 2019, 12:20

Житомирські вогнеборці ліквідували масштабну пожежу

1 липня о 15:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в с. Дідковичі Коростенського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що від загоряння сухої трави на полі, що поблизу населеного пункту, вогонь перекинувся на сарай, в якому зберігалося біля 15 т вугілля. Через пізнє виявлення загоряння та значну відстань до населеного пункту (біля 35 км) пожежа встигла поширитися на літню кухню, а також на приватну оселю та на сусіднє обійстя.

Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення на допомогу додаткових сил та засобів. Спільними зусиллями двох відділень рятувальників пожежу вдалося локалізувати о 16:25. Процес гасіння був значно ускладнений сухою вітряною погодою та великою кількістю вугілля. Ліквідація ж відбулася о 01:10.

Силами бійців ДСНС не допущено перекидання вогню на сусіднє домогосподарство, внаслідок чого житловий будинок, літня кухня та господарча будівля залишилися неушкодженими. Проте полум’ям знищено дві господарчі споруди на території одного домогосподарства, житловий будинок і сарай на території сусіднього, а також вугілля. Загиблих та травмованих не має.

Загалом до ліквідації загоряння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...