Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 08:32
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 июля 2019, 12:26

Завітайте на Другий обласний рибний фестиваль «Fish Food Fest»

До Дня рибалки на Житомирщині відбудеться Другий обласний рибний фестиваль «Fish Food Fest». У програмі фестивалю проведення змагань зі спортивної рибної ловлі «Тетерівський хижак-2019».



Коли і Де? – 13 липня 2019 року в с.Перлявка (берег річки Тетерів).



Також під час фестивалю для гостей будуть проходити кулінарні майстер-класи з приготування рибних страв та відбудеться кулінарний батл, катання усіх бажаючих на човнах, катамаранах, дошках-САПах, єдині в Україні «Перегони раків», проведення спортивно-розважальних змагань «Тато, мама, я – рибацька сім’я».



Протягом заходу гості зможуть поласувати різноманітними стравами з риби, зробити фото у «пащі акули», для дітей працюватиме дитяча зона з тематичними забавами, атракціонами, аніматорами. Родзинкою цьогорічного фестивалю стане запуск «Летючих риб»: кожен охочий зможе навчитись конструюванню та запуску летючих зміїв.



Початок розважальної програми об 11:00. Для усіх бажаючих завітати на фестиваль буде організовано підвіз з пл.Перемоги (м.Житомир) об 11:00, 13:00, 15:00 і назад о 12:00, 14:00, 19:00.



Також дістатись до фестивалю можна маршрутними таксі №109, 177, 120 та іншим транспортом Чуднівського напрямку.



Увага! З собою потрібно взяти хороший настрій та апетит!
Погода, Новости, загрузка...