Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 июля 2019, 14:24

В Житомирі вогнеборцями ліквідовано пожежу в приватному будинку

2 липня о 18:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Житомир в приватному цегляному житловому будинку на дві квартири. Про це рятувальників сповістили сусіди, які побачили вогонь на даху будівлі.

На місці події бійці ДСНС встановили, що зазначена оселя знаходиться під однім дахом з іншими будівлями, загальною площею близько 600 кв. м. Вогонь встиг частково охопити дах над однією з квартир. Також існувала реальна загроза подальшого поширення полум’я на всю площу споруди.

Оцінивши обстановку, керівник гасіння прийняв рішення про залучення на допомогу додаткових сил та засобів для підвозу води. Вже за 25 хвилин пожежу локалізували та о 19:16 – ліквідували. Вогнем пошкоджено дах однієї з квартир на площі 50 кв. м, ще стільки же – знищено. Інші будівлі залишилися неушкодженими. Загиблих та травмованих не має.

Загалом до ліквідації загоряння залучалося 19 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Попередня причина пожежі – електростатичний розряд фланця газового стояка. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...