Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 19:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 июля 2019, 12:26

За добу вогнеборцями області ліквідовано три загоряння сухої рослинності та сміття

3 липня о 16:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої рослинності поблизу с. Сарновичі Коростенського району.

На місці події з’ясувалося, що на землях запасу сільської ради горить суха рослинність та чагарники на площі близько 2 га. Через спекотну та вітряну погоду вогонь швидко розповсюджувався в бік лісового масиву, який знаходився за 10 метрів від місця пожежі.

О 19:51 пожежу ліквідовано. Рятувальники не допустили збільшення масштабів пожежі.

До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу, 1 одиниця пожежної техніки та близько 30 селян.

Також упродовж минулої доби подібне займання сухостою ліквідовано також на узбіччі дороги, поблизу с. Світин Житомирського району. Там вогнем пройдено ще 2 га території. До того ж, в обласному центрі бійці ДСНС залучалися до гасіння сміття на відкритій території. Загалом ліквідовано загоряння сміття на площі 200 кв. м.

Наразі остаточні обставини всіх пожеж встановлюються фахівцями.

Рятувальники закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час прибирання присадибних ділянок, не випалювати сухостій та не розводити багаття у вітряну погоду.
Погода, Новости, загрузка...