Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 23:32
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июля 2019, 10:50

У Житомирі проведуть історико-культурний фестиваль «Дні вулиці Михайлівська»

Сьогодні, 05 липня, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. На засіданні члени виконавчого комітету підтримали рішення «Про забезпечення організації проведення історико-культурного фестивалю «Дні вулиці Михайлівська», який проходитиме два дні 13 та 14 липня з 12:00 по 22:00 год. на вулицях Михайлівська та Бориса Лятошинського .

«Погодити фізичній особі-підприємцю Павлюку О.А.: проведення 2019 року на вулицях Михайлівська та Бориса Лятошинського історико-культурного фестивалю «Дні вулиці Михайлівська»», - йдеться в рішенні.

Як зазначають організатори мета фестивалю – це відтворення багатої історії головної культурної вулиці міста Михайлівської:

«Завдяки даному фестивалю, ми хочемо популяризувати історію рідного міста,відродження та примноження давніх традицій, розвиток культури. Фестиваль триватиме два дні, де буде організовано функціонування культурних майданчиків, що висвітлюють історію вулиці, унікальну історію кожного будинку на ній, власників цих будинків, історичних постатей, що мали найбільший вплив на формування Михайлівської в тому вигляді, в якому її знаємо ми, створення творчих майданчиків як передумов для реалізації творчих здібностей дітей та молоді», - зазначають організатори.
Погода, Новости, загрузка...