Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 15:52
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 июля 2019, 12:05

Експерти Держгеокадастру у Житомирській області опрацювали понад 7 тис. проектів землеустрою за принципом екстериторіальності

Від початку 2019 року в рамках реалізації пілотного проекту із екстериторіального погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, до органів Держгеокадастру у Житомирській області надійшло на погодження 7 186 проектів землеустрою з інших областей. На сьогодні експерти опрацювали 7 063 проекти землеустрою, або 98% від загальної кількості.

Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Бердичівському (864), Новоград-Волинському (818), Баранівському (784) та Ружинському (782) районах Житомирської області.

Спеціалісти територіальних структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області направили на погодження до інших областей 5 368 проектів землеустрою. Із загальної кількості на сьогодні експертами з інших областей опрацьовано 5 223 проекти.

У Житомирській області кількість працівників територіальних органів, які отримали статус експерта, становить 21 особа.
Погода, Новости, загрузка...