Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 18:23
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 июля 2019, 11:56

Кримінальна хроніка Житомирщини за минулий тиждень

Підсумки першого тижня липня - найбільш насиченими були вихідні: від масових заходів і до резонансних злочинів.

Але по черзі: у численних заходах, пов’язаних із святкуванням Івана Купала, участь взяли близько 20 тисяч жителів та гостей Житомирщини. Для їх безпеки працювали 270 поліцейських. Грубих порушень громадського порядку не зафіксовано.

Водночас 7 липня у с. Великій Рачі Радомишльського району після гасіння пожежі у будинку було виявлено тіло 78-річного господаря з травмами голови. За висновком фахівців, смерть чоловіка настала через удушення чадним газом. Упродовж кількох годин поліцейські встановили обставини загибелі пенсіонера та затримали причетного до цього – 51-річного жителя району. Нині він дає свідчення. Йому може загрожувати до 15 років ув’язнення.

Також у неділю в Ємільчинському району сталося ще одне вбивство: невстановлений поки нами чоловік на вулиці смертельно травмував зі зброї 35-річного жителя району. Про загиблого відомо, що раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Особу стрілка встановлюємо.

Схожа ситуація сталася 1 липня у м. Коростені: пасажир автівки поранив з рушниці місцевого жителя. Чоловіка госпіталізували. Поліцейські оперативно встановили та затримали підозрюваного у правопорушенні – раніше судимого жителя райцентру.

Уночі 5 липня у будинку 49-річної жительки м. Коростеня було затримано двох розбійників, які увірвалися до оселі жінки та, погрожуючи ножем, намагалися відібрати її майно. На щастя, саме у цей момент господарка розмовляла по телефону з донькою, тож та швидко зрозуміла ситуацію і рідні примчали до її будинку майже одночасно з поліцейськими.

2 липня поліцейські затримали групу домушників, представників кавказького регіону, після вчинення ними крадіжки з будинку жительки Бердичівського району.

Ще одна недільна подія – у м. Житомирі уночі двоє молодиків з хуліганських спонукань пошкодили лобове скло у службовому автомобілі патрульних, кинувши по ньому камінням. Нині один з молодиків, 22-річний житель обласного центру, затриманий. Встановлюється місце знаходження іншого. Розпочато кримінальне провадження за ознаками хуліганства.

За тиждень до територіальних підрозділів поліції надійшли 7 повідомлень про зникнення дітей. Усі вони знайдені живими та здоровими і повернуті до місць проживання.

З початку виборчої кампанії поліцією Житомирщини зареєстровано 64 повідомлення про можливі порушення. За результатами проведених перевірок складено 16 адміністративних матеріалів та розпочато 6 кримінальних проваджень.

На автодорогах Житомирщини зафіксовано 121 дорожньо-транспортну пригоду, з них 29 з потерпілими. У результаті 7 людей загинули та 24 - отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Також поліцейські груп швидкого реагування територіальних підрозділів за цей період припинили 674 порушення Правил дорожнього руху, з них 45 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.
Погода, Новости, загрузка...