Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:48
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 июля 2019, 09:43

Понад 2 млн грн щорічно надходитиме до місцевих бюджетів Житомирщини завдяки земельним торгам, проведеним у І півріччі 2019 року

Упродовж І півріччя 2019 року під час електронних земельних торгів, організованих Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області, аграрії придбали права оренди на 23 земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності. Землі загальною площею 690,1914 га будуть використовуватися для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

З переможцями торгів уклали договори оренди строком на 7 років.

Розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить 2,404 млн грн. Зазначені кошти орендарі щорічно сплачуватимуть до бюджетів місцевих громад Житомирщини.

Найдорожче під час торгів продано право оренди на земельну ділянку площею 45,7087 га на території Невгодівської сільської ради Овруцького району Житомирської області, де стартова ціна піднялася з 8% до 460,51% від нормативної грошової оцінки.
Погода, Новости, загрузка...