Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 ноября 2011, 15:06

Житомирська молодіжка «Фронту Змін» оголосила обласний конкурс проектів

Голова Житомирської обласної організації «Фронту Змін» Геннадій Зубко, оцінюючи перспективи
Молодіжне крило Житомирської обласної організації «Фронту Змін» оголосило «Обласний конкурс молодіжних проектів». Термін подачі матеріалів з 03 листопада до 16 грудня 2011 року.

Голова Житомирської обласної організації «Фронту Змін» Геннадій Зубко, оцінюючи перспективи конкурсу, підкреслив:

«Ми не створювали тісних рамок. Наша мета: підтримка ініціатив молоді Житомирщини. Перш за все, ми хочемо зібрати прогресивні ідеї щодо вирішення проблем молоді, а також якісної організації дозвілля. Всі розроблені молодими активістами проекти, будуть розглянуті обласною радою партії, а для втілення найкращих ідей буде виділено необхідні кошти».

«Об’єднуйтесь у групи за інтересами, допомагайте один одному, будьте максимально активними», - закликала молодь під час оголошення конкурсу та обговорення його умов на черговому засіданні молодіжки, ініціатор заходу та координатор молодіжного крила Ольга Фаріон.

Також, в рамках щотижневих зборів молодіжного крила партії, активісти провели інтерактивну лекцію «Бути патріотом завжди модно» та доопрацьовували план святкування Дня студента.

Нагадаємо, що для участі у конкурсі всі бажаючі можуть надсилати свої індивідуальні чи колективні проекти з 03 листопада до 16 грудня 2011 року на електронну адресу molodzazminu@ukr.net з темою листа «Обласний конкурс молодіжних проектів».
Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...