Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:53
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 июля 2019, 12:26

У Житомирському районі викрито чоловіка, який позбавив телефонного зв’язку односельчан

Під час перевірки інформації відносно крадіжки дротів з повітряної лінії зв’язку у с. Головинці Житомирського району дільничні офіцери поліції викрили причетність до вказаного правопорушення місцевого жителя. Розпочато кримінальне провадження.

Про те, що один із селян на днях нібито знімав з опор кабелі телефонного зв’язку, дільничному офіцеру повідомили місцеві жителі. Перевіряючи цю інформацію, 9 липня поліцейський дійсно переконався у відсутності частини повітряної лінії на одній із вулиць. Відтак повідомив про це зв’язківців, які підтвердили сторонній демонтаж 120 м дротів. Викритий злочин належним чином задокументували працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділення поліції.

Під час подальших дій правоохоронці перевірили на причетність до правопорушення 43-річного раніше судимого місцевого жителя. У ході огляду його обійстя було виявлено та вилучено демонтований кабель.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Усі обставини встановлюються.

За чинним законодавством за подібні протиправні дії передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, піврічного арешту, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...