Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 ноября 2011, 11:07

В Житомирському Михайлівському соборі розписують стіни

Над оздобленням храму працює художник із Києва Денис Белянський, який свого часу оздобив
Михайлівський кафедральний собор знову оновлюється. На стінах храму з′являються нові розписи, які мають стати справжньою окрасою пам′ятки архітектури 19 століття. Для цього спеціально запрошено професійного художника із Києва, який вже неодноразово прикладався своїм пензлем до оздоби Житомирської святині.
Свято-Михайлівський собор Житомира був збудований ще в кінці 19 століття, але лише сьогодні, вже після доби «агресивного атеїзму», у храмі починають розписувати стіни та реставрувати старі ікони, зображені на його стінах.

Над оздобленням храму працює художник із Києва Денис Белянський, який свого часу оздобив храм неперевершеним іконостасом.

Оригінальність роботи художника полягає у змішуванні різних стилів, особливе місце серед яких займає народний зі своїми специфічними мотивами.

На сьогодні вже розписано західну частину собору, на котрій зображено картини страшногго суду.

1.zt.ua
Погода, Новости, загрузка...