Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 ноября 2011, 09:08

Житомирське підприємство отримає на дослідно-конструкторську роботу майже 14 млн грн

Київське ТОВ «ОСП Корпорація Ватра» за 4,95 млн грн. здійснить дослідно-конструкторську
Київський інститут замовив розробку освітлення для ЖКГ і доріг ще на 25 мільйонів

Інститут фізики напівпровідників ім. В. Є. Лашкарьова НАН України (Київ) 21 жовтня за результатами тендерів уклав низку угод на дослідницькі роботи з впровадження світлодіодних світильників. Загальна вартість угод склала 24,70 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Київське ТОВ «ОСП Корпорація Ватра» за 4,95 млн грн. здійснить дослідно-конструкторську роботу: «Реалізація пілотного проекту впровадження світлодіодних світильників, потужністю 12-20 Вт, в т.ч. з автоматичним вмиканням – вимиканням, для об’єктів житлово-комунального господарства», та за 3,45 млн грн. – дослідно-конструкторську роботу: «Реалізація пілотного проекту впровадження растрових світлодіодних світильників, потужністю 60 Вт для освітлення адміністративно–громадських приміщень та об’єктів промислової сфери». Найбільша частка в уставному фонді належить мешканцю Київської області Юрію Гапоненко.

Житомирське ТОВ «Екта-Пром» за 13,9 млн грн. здійснить дослідно-конструкторську роботу: «Реалізація пілотного проекту впровадження світлодіодного вуличного освітлення для магістральних доріг, магістральних вулиць загальноміського значення (категорія міського простору А)». Переможця контролює Ігор Пастух.

Чернігівське ТОВ «Атілос» за 2,40 млн грн. здійснить дослідно-конструкторську роботу: «Реалізація пілотного проекту впровадження світлодіодного вуличного освітлення для магістральних вулиць районного значення (категорія міського простору Б)». Підприємство заснували Анатолій Хрущ, Василь Половецький та Євгеній Тараненко.

Нагадаємо, раніше Інститут фізики замовив роботи по впровадженню нового світлодіодного освітлення на суму 11,50 млн грн

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...