Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 05:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 июля 2019, 11:53

Андрушівський район: вогнеборці ліквідували пожежу на території приватного домоволодіння

12 липня о 10:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в с. Івниця Андрушівського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплено дерев’яну прибудову площею 18 кв. м та полум’я вже встигло перекинутися на дах дерев’яної господарської будівлі, що розташовані під одним дахом.

Зусиллями рятувальників та військових об 11:44 пожежу локалізовано та о 14:00 – ліквідовано. Вогнем знищено дерев’яну прибудову, дах господарської будівлі на площі 32 кв. м та домашні електроприлади. Загиблих та травмованих не має.

До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниці пожежної техніки.

Попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...