Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:16
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 июля 2019, 10:21

Кримінальна хроніка Житомирщини за минулий тиждень

Про кримінальну ситуацію на Житомирщині минулого тижня повідомляє керівник ГУНП в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

"Минулий тиждень був відносно спокійним: надійшло майже 4 тисячі повідомлень, з них кожне десяте мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен шостий злочин уже розкритий.

Середина літа традиційно сповнена багатьма заходами, фестивалями, концертами та зустрічами, у тому числі політичного характеру. Найбільше їх відбувалось вихідними, а учасниками стали майже 15 тисяч жителів та гостей області. Для їх безпеки працювали майже 400 поліцейських.

Водночас градус напруги у виборчих перегонах зростає - станом на ранок 15 липня нами зареєстровано 97 повідомлень про ймовірні порушення законодавства. У результаті уже проведених перевірок розпочато 10 кримінальних проваджень та складено 24 адміністративних протоколи.

Стабільною, на жаль, залишається кількість дітей, які з тих чи інших причин йдуть з домівок. Минулого тижня - 9 таких фактів зареєстровано на території області. Усі діти були знайдені та повернуті до місць проживання.

Зросла кількість дорожньо-транспортних пригод на автошляхах: їх більше сталося та більше загиблих: зареєстровано 144 ДТП, 38 з них з потерпілими. У результаті 9 людей загинули та 39 отримали травми різного ступеня тяжкості. Тому застерігаю водіїв: не нехтуйте безпекою дорожнього руху. Занадто велика ціна легковажності на дорозі – людське життя та здоров’я.

Поліцейські груп швидкого реагування територіальних підрозділів за цей період припинили майже 557 порушень Правил дорожнього руху, з них 44 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Оскільки ранок понеділка знову розпочався для поліції Житомирщини із повідомлень про замінування двох вищих навчальних закладів обласного центра, хочу нагадати авторам цих повідомлень про визначену законом відповідальність за такі недоречні жарти – до 6 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.
Погода, Новости, загрузка...