Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:30
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июля 2019, 09:11

В Житомирській області гадюки продовжують нападати на людей

12 липня до реанімаційного відділення Овруцької центральної районної лікарні з діагнозом: укус гадюки госпіталізовано мешканця с. Рокитне, 1972 року народження.
Як з'ясувалося, чоловіка укусила змія за ліве передпліччя під час збирання ягід у лісі. Постраждалий перебуває у терапевтичному відділенні лікарні. Стан його здоров'я задовільний.
Ще один інцидент трапився наступного дня, 13 липня, у Коростенському районі. На лікарняне ліжко потрапив 37-річний житель с. Михайлівка.
"Чоловіка укусила гадюка за стопу на власному городі. Наразі він перебуває в хірургічному відділенні. Стан його здоров'я задовільний",- поінформували в райдержадміністрації.
З початку нинішнього року від укусів плазунів постраждали вже 10 жителів області.
З огляду на це, управління цивільного захисту населення облдержадміністрації нагадує: укус гадюки загрожує серйозними наслідками, тому ніколи не слід відноситись зневажливо до таких випадків. Натрапити на плазунів можна у лісі, в полі й навіть на власному обійсті.
Якщо ви вирушаєте в місцевість, де потенційно можуть бути змії, вдягайте одяг, що захистить від укусів. Це повинні бути довгі штани із цупкої тканини та високі черевики.
Погода, Новости, загрузка...