Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 июля 2019, 10:29

На Андрушівщині водій мопеда вчинив наїзд на 6-річну дівчинку

Після ДТП, що сталася у смт Червоному 16 липня, водій залишив місце події, відтак поліцейські провели низку заходів, аби його розшукати. Дитина з травмами нині знаходиться в обласній дитячій лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 16.45 на одній з вулиць селища. Попередньо, водій мопеда здійснив наїзд на 6-річну дівчинку, яка перебувала на дорозі. Дитину з травмами ушпиталили до обласної дитячої лікарні. Водій з місця події поїхав геть.

У ході проведених першочергових заходів поліцейські встановили, що мопедом керував 31-річний місцевий житель. Його розшукали, транспортний засіб вилучили. У чоловіка були відібрані зразки крові для аналізу на вміст алкоголю.

Нині триває встановлення всіх обставин події.

Поліція звертається до водіїв транспортних засобів: постійно проявляйте пильність по відношенню до пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Особливо будьте уважні в місцях можливої появи дітей на дорозі.

Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Батькам варто нагадати дітям правила дорожнього руху та власним прикладом демонструвати їх дотримання. Нагадайте їм про заборону бігати через автошлях, гратися поблизу доріг, виїздити на переходи на велосипеді, роликах, бордах тощо. Подбайте про вашу безпеку!
Погода, Новости, загрузка...