Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:54
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июля 2019, 00:05

У Житомирі поліція затримала крадія газонокосилок

Уночі 14 липня оперативники кримінальної поліції Житомирського відділу затримали молодика після щойно вчиненої ним крадіжки з домогосподарства жительки обласного центру. Згодом з’ясувалось, що чоловік причетний до ще одного подібного правопорушення. Нині він під вартою.

Близько 3-ї години ночі до поліції звернулася 39-річна житомирянка, яка розповіла, що невідомий викрав з підсобного приміщення її будинку газонокосилку та інші речі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. У ході першочергових заходів правоохоронці зафіксували докази стороннього проникнення у подвір’я заявниці, а також розпочали огляд довколишньої території.

- Молодика, який намагався сховатись від поліцейських, розшуківці знайшли неподалік, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Його затримали, а при ньому вилучили викрадене, при чому не лише із подвір’я заявниці, а й сусідів.

Як з’ясувалось, затриманий, 27-річний житель Радомишльського району, раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. В обох подвір’ях він спокусився на газонокосилки та інший реманент та садові скульптури.

Чоловіка затримали у рамках статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років
Погода, Новости, загрузка...