Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 июля 2019, 08:10

На Житомирщині поліцейські викрили лісокрада

18 липня у Коростенському районі поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили «Газель 2705», в якій керманич перевозив лісоматеріали без відповідних документів. Попередньо, понад півсотні колод дерев були викрадені з місцевого лісового підприємства.

«Газель» поліцейські зупинили на під’їзній дорозі до автотраси Київ – Ковель. За кермом автівки перебував 29-річний житель м. Коростеня. Під час перевірки з’ясувалось, що у вантажному відсіку він перевозив 58 колод дерев ясеня без необхідних документів на такий вантаж. Попередньо встановлено, що лісоматеріал викрадений з районного лісового підприємства.

За таких обставин поліцейські слідчо-оперативної групи вилучили автомобіль та доставили його до Коростенського ВП ГУНП для з’ясування усіх обставин події.

Правова кваліфікація події – ч.1 ст.185 (Крадіжка) КК України. За подібні протиправні дії чоловікові може загрожувати покарання від штрафу й аж до позбавлення волі на строк до 3 років
Погода, Новости, загрузка...