Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:58
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 августа 2019, 08:59

Водій з Житомира скоїв смертельну ДТП на Вінниччині

4 серпня на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський в с. Махнівка сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля та пішохода. В результаті автопригоди 37-річна жінка від отриманих травм померла на місці події. Проводиться розслідування.

Аварія сталась близько 23.30 години.

За попередньою інформацією, 28 – річний житель м.Житомир, керуючи мікроавтобусом «Volkswagen», допустив наїзд на жінку-пішохода, яка рухалась дорогою в попутному напрямку.

Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Водій освідуваний, він тверезий.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...