Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 21:56
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 августа 2019, 12:13

Брусилівський район: рятувальники розчистили дорогу від повалених дерев

8 серпня на Житомирщині місцями спостерігалося погіршення погодних умов (грозові дощі, град та шквальний вітер). Внаслідок чого у 3-х районах області рятувальникам довелося розчищати автошляхи від повалених дерев.

Зокрема, в селах Морозівка та Соловіївка Брусилівського району на центральну вулицю впало 13 дерев, які в свою чергу перекрили рух у напрямку Житомира, Попільні та Фастова. Упродовж 5 годин бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини розрізали та прибрали з проїжджої частини повалені негодою дерева, відновивши поступово рух транспорту.

Також станом на ранок 9 серпня внаслідок погіршення погодних умов відключено від електропостачання 7 повітряних ліній електропередач по 10 кВ, 104 трансформаторні підстанції та 21 населений пункт в 5 районах області (Андрушівський, Брусилівський, Попільнянський, Радомишльський, Ємільчинський).
Погода, Новости, загрузка...