Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 августа 2019, 14:36

Піротехніки області знищили два боєприпаси часів минулих війн

12 липня піротехніки Управління ДСНС області знищили два вибухонебезпечні предмети часів минулих війн, знайдені в селах Чуднівському районі.

Зокрема, поблизу с. Будичани громадянин знайшов артилерійський снаряд калібром 45мм на узбіччі дороги. Ще один боєприпас виявила на полі мешканка с. Дриглів. Зі слів жінки, там гралися її діти. Коли вона йшла до них, то побачила неподалік металевий предмет. Фахівці ДСНС, які прибули на місце виклику, ідентифікували знахідку як 82-міліметрову мінометну міну.

Шановні громадяни! Рятувальники вкотре нагадують: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номерами «101» або «102». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Забороняється здавати такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!
Погода, Новости, загрузка...