Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:35
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 августа 2019, 15:34

Чоловікові, який викрав дитячий самокат, загрожує до 4 років ув’язнення

Подія сталася увечері 10 серпня. 29-річний житель Черняхова повідомив до поліції, що невідомий викрав самокат його сина та втік. Правоохоронці встановили причетного до правопорушення та з’ясовують усі обставин події.

Зі слів заявника, самокат свого 3-річного сина він залишив у під’їзді багатоповерхівки, де проживає. Проте, близько 17:00 сусіди повідомили йому про викрадення дитячого транспорту невідомим чоловіком.

Очевидцями події стали діти, які гралися у дворі будинку. Малеча помітила підозрілого чоловіка, який віз самокат їхнього товариша, та відразу повідомили дорослим. Місцеві мешканці намагалися наздогнати незнайомця, проте той втік.

Саме за прикметами, про які розповіли дітлахи, поліцейським вдалося встановити особу ймовірного порушника та розшукати його. 35-річний житель цієї ж вулиці у скоєному зізнався, викрадений самокат поліція вилучила.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Законодавством за такі протиправні дії передбачене покарання до 4 років ув’язнення
Погода, Новости, загрузка...