Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 августа 2019, 16:04

В Житомирській області за добу - 7 пожеж

По причині не дотримання громадянами заходів пожежної безпеки на території області продовжують виникати пожежі. Тільки упродовж минулих вихідних сталося 7 пожеж. Приміром, вогонь знищив покрівлю житлового будинку в с. Вірля Баранівського району. У м. Житомирі через займання в дерев'яній господарчій будівлі згоріло домашнє майно. Вогонь спопелив 2м3 дров у м. Бердичеві.

Окрім цього, рятувальники загасили дві пожежі на балконах у м. Бердичеві та Олевську.

Не обійшлося без пожеж і в природних екосистемах. Так, поблизу с. Копище Олевського району виникло загоряння торфу на площі 0,2 гектари. Горіло також сміття на площі 15 м² в с. Словечне Овруцького району.

У зв'язку з цим, управління цивільного захисту населення облдержадміністрації застерігає: щоб уникнути пожежі, проявляйте обережність з вогнем у приватному секторі, а також при перебуванні у лісових масивах, на відкритих територіях та біля торфовищ!
Погода, Новости, загрузка...