Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:43
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 августа 2019, 19:25

У Андрушівському районі відбулось засідання круглого столу з суб’єктами господарювання сфери громадського харчування

12 серпня в Андрушівському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області відбулось засідання круглого столу з обговорення питань дотримання вимог чинного законодавства операторами ринку з обігу харчових продуктів у закладах громадського харчування. Керівництвом районного управління Держпродспоживслужби до участі у заході було запрошено власників (керівників) та представників закладів громадського харчування Андрушівського району. У ході засідання учасники заходу мали можливість обговорити вимоги чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктівта особливості здійснення заходів контролю з боку держави за вище згаданими об’єктами.

Детальніше розглядались питання щодо впровадження у закладах громадського харчування постійно діючих процедур, заснованих на принципах аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Спеціалісти районного управління ГУ ДПСС навели учасникам ряд переваг від впровадження принципів НАССР: так, належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити певні ризики, а ще й дозволяє значно удосконалити роботу закладів громадського харчування, підвищити довіру споживача та власне рейтинг закладу.

Загалом захід відбувся у форматі відкритого діалогу, учасники мали змогу отримати інформативні та змістовні відповіді на свої питання.
Погода, Новости, загрузка...