Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 августа 2019, 11:30

У Бердичеві поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві

13 серпня уранці до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла 50-річного жителя райцентру з явними ознаками насильницької смерті. Нині встановлено, що смертельні травми чоловікові наніс сусід під час сварки. Нині підозрюваного затримано та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тіло загиблого знайшов брат в хаті сусіда близько 9 ранку. Самого ж господаря вдома не було.

На місці події поліцейські з’ясували, що потерпілий проживав поряд, а між двома будинками навіть паркану немає.

За інформацією зібраною під час першочергових заходів, стало відомо, що 50-річний чоловік близько другої ночі нетверезий прийшов до чужого обійстя та зчинив сварку через давні образи. 38-річний сусід, не налаштований у такий пізній час до будь-яких розмов, накинувся на нього з кулаками. Побитого й покинув у власному подвір’ї, однак згодом, коли зрозумів, що тому зле, затяг його до веранди свого будинку, де знову залишив.

Уже уранці чоловік повернувся до нічного візитера і виявив, що той помер.
За попереднім висновком екпертів, причиною смерті стали численні травми на тілі. Замість повідомити про подію до поліції, підозрюваний злякався та втік.

Однак упродовж дня, усвідомивши накоєне, сам прийшов до Бердичівського відділу поліції та розповів про обставини вбивства.

Досудове розслідування за цим фактом ведеться за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного у його вчиненні затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За скоєне чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.
Погода, Новости, загрузка...