Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 20:36
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 августа 2019, 12:54

КП "Центр захисту тварин" запрошує житомирян взяти участь у підрахунку вуличних песиків!

Animal-id.info UA спільно з ГО «Кіт Пес Єнот Корова» та КП «Центр захисту тварин» запрошують відповідальних мешканців міста долучитися до підрахунку безпритульних собак у Житомирі.
Підрахунок відбуватиметься 16-18 серпня за методикою організації World Animal Protection на базі унікального мобільного додатку “STRAYS ID”.

Отримані результати (в розрізі орієнтовної кількості вуличних собак, % стерилізованих, потенційно власницьких тварин тощо) дадуть змогу оцінити ефективність реалізації міської програми гуманного регулювання чисельності тварин та внести корективи у подальшу роботу в цьому напрямі.
Для підрахунку потрібні активні та небайдужі волонтери з смартфонами, які зможуть виділити 2 години ранішнього часу з 7:00 до 9:00 16, 17 чи 18-го серпня.
Долучитися можна за посиланням: https://animal-id.info/site/become-volunteer…, де необхідно обрати вільний сектор та реєструватися, після чого модератор надішле на пошту лист-інструктаж щодо умов і правил підрахунку.
Контакти для довідок: координатор проекту Марта Копач: 0676790925,

067 558 77 68 – адміністрація КП «Центр захисту тварин».

Про успішне впровадження проекту підрахунку тварин в Україні та за її межами: https://animal-id.info/counting-animals
Погода, Новости, загрузка...