Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 06:32
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 августа 2019, 13:02

В Житомирській області продовжують виявляти страшні знахідки

15 серпня у селах Йосипівка та Горинь Малинського району виявили артилерійський снаряд та мінометну міну часів минулої війни.
"На небезпечні знахідки натрапили місцеві жителі у полі, неподалік лісопосадок, коли йшли по гриби. Вони одразу ж повідомили рятувальників. Піротехніки управління ДСНС в області ідентифікували боєприпаси як артилерійський снаряд калібру 76 мм та мінометна міна калібру 82 мм часів Другої світової війни",-поінформували в райдержадміністрації.
Мало не щодня мешканці області знаходять застарілі мінометні міни, артснаряди, авіабомби. Тому управління цивільного захисту населення облдержадміністрації вкотре наголошує: у разі знаходження вибухонебезпечних предметів дотримуватися правил безпеки та в ніякому разі не торкатися їх, не переносити боєприпаси, не допускати до них інших людей. Необхідно по можливості обгородити місце знахідки та негайно повідомити місцеві органи влади або ж Службу порятунку за номером "101".
Погода, Новости, загрузка...