Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 14:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 августа 2019, 11:43

За минулу добу ліквідовано п’ять пожеж сміття в різних районах області

18 серпня о 13:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на стихійному сміттєзвалищі поблизу с. Смолівка Коростишівського району. На місце події виїхали фахівці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю з’ясувалося, що вогнем охоплено сміття та гілля на загальній площі 400 кв.м. Також існувала загроза поширення горіння на ліс, в бік якого рухався вогонь. Вже о 14:20 рятувальники локалізували пожежу, а ще через 8 хвилин ліквідували. Фахівцям ДСНС вдалося не допустити подальшого розповсюдження горіння. Полум’ям знищено 400 кв.м сміття.

Крім того, цього дня на гасіння пожежі на сміттєзвалищі, що розташоване за межами районного центра на площі близько 15 га, виїжджали і олевські рятувальники. Там загоряння виникло на площі 100 кв.м. Більше трьох годин фахівцям ДСНС знадобилося для її ліквідації. Завдяки вмілим діям рятувальників полум’я не розповсюдилося по всій площі сміттєзвалища.

А в Житомирському району, зокрема у с. Пряжів, вогнеборці окрім сміття гасили також ще й суху траву, які горіли окремими осередками вздовж польової ґрунтової дороги на загальній площі 150 кв.м.

Ще дві подібні пожежі минулої доби ліквідовано в обласному центрі (на площі 10 кв.м) та с. Андрушки Попільнянського району (100 кв.м).

В усіх випадках, за попередньою інформацією, займання сталися внаслідок необережного поводження з вогнем. Остаточні причини наразі встановлюються.
Погода, Новости, загрузка...