Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 августа 2019, 10:09

Чергову автівку з невідповідним VIN-кодом виявлено на кордоні з Білоруссю

Учора ввечері прикордонники Житомирського загону в пункті пропуску «Майдан – Копищанський» під час огляду легковика «MITSUBISHI ECLIPSE» виявили розбіжності в номерах VIN-коду та реєстраційних документах автомобіля. Керував іномаркою 1996 року випуску 26-річний громадянин Білорусі.

Наразі транспортний засіб передано співробітникам Національної поліції в Житомирській області. Водія, згідно чинного законодавства України, притягнуто до відповідальності за експлуатацію транспортного засобу, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах.
Додамо, що 16 серпня поточного року прикордонниками Житомирського загону в пункті пропуску «Виступовичі» було виявлено автомобіль «LADA VESTA», 2019 року випуску, який також мав не відповідність символів в номері кузова автомобіля із записами у техпаспорті автівки.

Керувала легковиком 31-річна громадянка Російської Федерації.
Погода, Новости, загрузка...