Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 августа 2019, 09:23

У Вінниці поліцейські затримали викрадача легковика

17 серпня працівники Київського відділення поліції затримали 23-річного жителя Житомирської області, який незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ 21053».

До поліції звернувся вінничанин та повідомив, що в нього викрали транспортний засіб. Потерпілий залишив автомобіль у дворі багатоповерхівки.

Як розповів т.в.о. начальника Київського відділення поліції Андрій Денисюк, протягом декількох годин за підозрою у вчиненні злочину поліцейські встановили та затримали 23-річного раніше судимого жителя смт. Чуднів Житомирської області. На момент вчинення злочину чоловік перебував у розшуку за ухилення від відбування покарання.

Розбивши заднє скло автомобіля, зловмисник потрапив в салон та шляхом з’єднання дротів замка запалювання завів її.

У вчиненому злочині затриманий зізнався та пояснив, що хотів на викраденій автівці поїхати у іншу область.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Йому оголошено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі
Погода, Новости, загрузка...