Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 03:51
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 августа 2019, 10:13

Протягом доби рятувальники ліквідували 2 пожежі в Овруцькому районі

Так, 20 серпня о 09 годині 17 хвилині від жителів села Можари надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в господарчій будівлі. На місце події виїхали рятувальники 12 ДПРЧ (м. Овруч) та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Словечно.

Сама будівля розташована впритул до житлового будинку і була загроза розповсюдження пожежі, тому на допомогу було залучено ще 2 пожежні автомобілі для підвозу води із місцевих лісових господарств. Через півтори години пожежу було ліквідовано. Фахівцям Служби порятунку вдалося врятувати даний будинок. В той же день, рятувальники здійснили ще один виїзд на гасіння сухої рослинності в селі Колосівка.

Там, на площі близько 1 га горіла суха трава і вогонь впритул наближався до житлових будинків та будівель. Завдяки вчасному виявленні загоряння та оперативним діям, вогонь вдалося швидко приборкати, не допустивши подальшого поширення на людські помешкання.
Погода, Новости, загрузка...