Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 августа 2019, 13:01

В Житомирській області за добу - 12 пожеж

Спекотна погода, що трималася протягом минулої доби, та нехтування громадянами правилами пожежної безпеки, стало причиною виникнення 12 пожеж в природних екосистемах області.

Внаслідок пожеж вогнем знищено 13 гектарів сухої трави та понад 500 м² сміття. Горіла суха трава в селах Лумля Малинського, Кущове Новоград-Волинського, Глибочок Коростишівського, Дриглів Чуднівського, Роставиця Ружинського, Глибочиця Житомирського, Мала Зубівщина Коростенського та Привороття Брусилівського районів.

Сталося займання сміття на відкритих територіях у м. Малин, в селах Чижівка Новоград-Волинського, Веселівка Коростенського та Скраглівка Бердичівського районів.

Управління цивільного захисту населення облдержадміністрації в черговий раз закликає громадян не провокувати пожежі в екосистемах. Перш за все, не випалюйте сухотрав'я. А ще не викидайте недопалки на суху траву та на узбіччя доріг!
Погода, Новости, загрузка...