Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:13
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 августа 2019, 08:02

Житомирські поліцейські викрили парубка у грабежі та низці крадіжок з автомобілів

У 26-річного житомирянина близько третьої ночі незнайомець, раптово завдавши кількох ударів по обличчю, відібрав смартфон. Хлопець звернувся із відповідною заявою у поліцію. Оперативники розшукали його телефон та встановили грабіжника упродовж тижня.

Окрім того, викритий у цьому правопорушенні 19-річний молодик, підозрюється у причетності ще до низки злочинів.

У липні-серпні в обласному центрі з автомобілів місцевих жителів були викрадені акумуляторні батареї. Із такими повідомленнями до Житомирського відділу звернулись власники двох «Daewoo Lanos» та трьох ВАЗівок.
В усіх випадках злодій відкривав авто, зламавши замок водійських дверцят.

Схожі за обставинами події відбувалися уночі 21 липня та 15-19 серпня.

Зібрана на місцях подій слідова інформація, а також інші відомості отримані у ході досудових розслідувань вказаних фактів дають підстави обгрунтовано підозрювати у цих крадіжках 19-річного молодика.

- Хлопець уже неодноразово затримувався нами та притягувався до кримінальної відповідальності за подібні правопорушення, навіть будучи ще неповнолітнім. Однак, як свідчить практика, він не змінюється і продовжує займатись тим же, - прокоментував т.в.о. начальника Житомирського відділу поліції Сергій Рудницький.

Відтак парубкові уже оголошено про підозру у вчиненні пограбування (ч.2 ст.186) і загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 4 до 6 років. Перевірки щодо крадіжок з автомобілів ще тривають. Поліцейські не виключають, що таких фактів більше.
Погода, Новости, загрузка...