Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:12
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 августа 2019, 08:48

У Mалинському районі у ДТП загинули два водія

23 серпня на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, поблизу с. Малинівки, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок. Обидва водії загинули. Поліція встановлює причини та обставини ДТП у рамках досудового розслідування.

Попередньо, близько 23:40, водій автомобіля «DAF», рухаючись у напрямку м. Коростеня, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Там сталося лобове зіткнення з вантажівкою "Мерседес".

Від отриманих травм на місці події загинули обидва водії, 1995 року народження.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція закликає водіїв: будьте максимально уважними та обережними. При найменших ознаках утоми, недосипання чи поганого самопочуття, не сідайте за кермо. Пам’ятайте, що від вашої відповідальності залежить життя та здоров'я і ваше, і оточуючих.
Погода, Новости, загрузка...