Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 ноября 2011, 09:31

Освітяни Житомирщини визначили нові завдання

Олександр Пастовенський - начальник управління освіти і науки ОДА: «Ми донесемо рішення з»їзду до керівників освітянських
На колегії підбивалися підсумки роботи та визначалися нові завдання для працівників освіти області. Колегія управління освіти і науки облдержадміністрації відзначила позитивну динаміку розвитку освітньої галузі області. Це і відновлення роботи дошкільних закладів, і забезпечення шкіл Житомирщини комп'ютерною технікою, і організація перевезення учнів та інші зміни, які відбулися в освітній галузі за останній рік.

Олександр Пастовенський - начальник управління освіти і науки ОДА: «Ми донесемо рішення з»їзду до керівників освітянських структур».
Засідання колегії відбулося в обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, адже це один із найкращих центрів позашкільної освіти, в якому діти змістовно проводять свій вільний час. Така зайнятість школярів є вкрай важливою, адже область має місце зростання рівня учнівської злочинності у півтора рази у порівнянні з відповідним періодом минулого року.

На колегії проаналізовано результати моніторингу якості освіти у дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах області та визначено завдання щодо організованого проведення у 2012 році оздоровлення та відпочинку дітей.

http://chervone.com
Погода, Новости, загрузка...