Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 10:09
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 августа 2019, 15:13

Житомирщина готується до проведення Другого форуму регіонів

У ході підготовки до Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у Житомирі відбулось засідання обласного організаційного комітету.

У роботі комітету взяв участь перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко, голова облдержадміністрації Віталій Бунечко, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, директор департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Віктор Градівський та члени організаційного комітету.

Присутні доповіли про хід підготовки до форуму. Серед основних активностей передбачено ярмарка продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва, виставка великогабаритної техніки та промислових зразків продукції, Еко-форум, Форум та виставка високих технологій, робототехніки, мехатроніки та стартапів та багто іншого.

Нагадаємо, що участь у Форумі підтвердили президенти обох держав. На минулому тижні, 19 серпня, голова обласної ради Володимир Ширма взяв участь у засіданні робочої групи з питань підготовки до проведення Другого Форуму регіонів України та Білорусі у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
Погода, Новости, загрузка...