Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:42
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 августа 2019, 12:59

Лугинський район: ліквідовано пожежу в приватному домогосподарстві

27 серпня о 18:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння дерев’яного піднавісу на території приватного домоволодіння в с. Топільня Лугинського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплений піднавіс та 2 т соломи, що в ньому зберігалися. До того ж існувала загроза розповсюдження полум’я на розташовану поруч господарчу будівлю.

О 19:23 пожежу локалізовано та о 20:35 – ліквідовано. Вогнем знищено піднавіс та 2 т соломи. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців сарай залишився неушкодженим. До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Як з’ясувалося, напередодні власник випалював суху траву, відійшовши по справах, не догледів як вогонь вже перекинувся на піднавіс. Однак остаточні обставини встановлять фахівці.
Погода, Новости, загрузка...