Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 20:15
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 сентября 2019, 22:44

Поліція Київщини оперативно затримала групу нападників у Вінницькій області

Спецоперацію по затриманню злочинної групи провели оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини, працівники Сквирського відділу поліції спільно з бійцями КОРДу Вінниччини.

Про це повідомив сьогодні на своїй сторінці Facebook керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Як повідомлялось раніше, на Сквирщині зловмисники вночі вдерлися до будинку пенсіонерки, погрожуючи фізичною розправою, викрали 20 тисяч гривень й продукти.

Четверо затриманих чоловіків, віком від 23 до 45 років, ґрунтовно підозрюються у скоєнні низки пограбувань будинків на території Вінниччини, Житомирщини, Київщини та Черкащини.

Нападники діяли нахабно та безпринципно, виносили з помешкань золото, гроші та інші цінні речі. Потім награбоване задавали до ломбарду, чи просто продавали на стихійних ринках.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання родини зловмисників, працівники поліції виявили та вилучили продукти, м'ясо, горілку та інші речові докази, які нападники викрали у 77-річної бабусі на Сквирщині.

Група зловмисників, предки яких у своєму історичному минулому жили в «кибитках», потім своє кочове житло змінили на цегляні будинки, зараз знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Працівники поліції перевіряють чоловіків на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Шановні громадяни! Хто став жертвою подібних злочинів, чи опізнав викрадені речі, звертайтесь до поліції, або телефонуйте 102
Погода, Новости, загрузка...