Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 10:20
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 августа 2019, 08:05

На Звягельщині у крадіжках з магазинів поліція викрила підлітків

Двох жителів Новоград-Волинського району поліцейські обґрунтовано підозрюють у причетності до крадіжок з двох продуктових магазинів. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатих кримінальних проваджень.

Про візит невідомих до зачиненого торговельного закладу на околиці міста Новограда-Волинського власниця дізналась уранці 19 серпня. У приміщенні вона застала безлад, помітила відсутність товарів на полицях і зникнення з каси 800 гривень. Про злочин жінка повідомила до поліції.

Правоохоронці встановили, що невідомі проникли до магазина уночі, попередньо витягнувши віконне скло.

Аналогічний випадок стався вже за кілька днів у с. Пилиповичах. Про це правоохоронців сповістила також власниця сільського магазина. Потрапити у приміщення зловмисникам не склало труднощів, оскільки торговельний заклад перебував у процесі ремонту і частина даху не була перекрита. Цим і скористались невідомі, спустошивши касу на 4 тисячі гривень і прихопивши разом продукти харчування.

Як повідомив заступник начальника Новоград-Волинського відділу поліції Олександр Вовченко, у результаті вжитих необхідних заходів дільничні офіцери поліції викрили осіб, причетних до обох фактів. Ними є двоє односельчан віком 15 та 16 років, які у присутності батьків зізнались у скоєному. Сума збитку для обох крамниць склала близько 15 тисяч гривень. Частину викраденого поліцейські знайшли за місцем проживання одного зі спритників. Решту хлопці використали на власний розсуд.

Нині за обома фактами розпочаті і тривають кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За подібні протиправні діяння чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...