Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 сентября 2019, 10:28

В пункті пропуску «Виступовичі» виявлено набої травматичної дії

Два випадки переміщення через державний кордон патронів з еластичною клею задокументували цієї ночі прикордонники Житомирського загону спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Виступовичі».

Під час проведення прикордонно-митного контролю автомобіля «SKODA» під керуванням нашого співвітчизника, 1991 року народження, правоохоронці в салоні легковика виявили 11 набоїв марки «SOBR-T». Патрони до 9мм травматичного пістолета віз житель Житомира з України розмістивши серед особистих речей.

Згодом, під час огляду автівки «MITSUBISHI», російської реєстрації, що рухалась на в’їзд в Україну, спільний прикордонний наряд виявив в речовому ящику 8 травматичних набоїв калібру 9 мм. Віз через кордон патрони 50-річний громадянин Російської Федерації.

Зазначмо, що в обох випадках на транспортні засоби спрацювала службова собака натренована на пошук зброї та вибухової речовини.

Наразі виявлені набої встановленим порядком вилучені. Осіб, відповідно до законодавства України, притягну до відповідальності.
Погода, Новости, загрузка...