Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 22:52
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 июня 2011, 20:17

На Житомирщині продовжують топитися люди

Як показує статистика, чоловіки топляться частіше за жінок. Напевно, останніх на пляжі
За матеріалами Прес-центру МНС України в Житомирській області, палюче сонце, задуха на міських вулицях, відпустки і канікули – все це чинники, що сприяють відпочинку людей на свіжому повітрі, а головним чином біля води.

Як показує статистика, чоловіки топляться частіше за жінок. Напевно, останніх на пляжі більше приваблює ефектний загар, ніж бажання покупатись. В свою чергу, мало який чоловік витримає на відпочинку поблизу води без кухля прохолодного пивка, а потім другий і третій…А якщо врахувати, що кожен «гордий» українець живе за негласним законом «пиво без горілки – гроші на вітер», то виходить, що добра половина відпочиваючих купається у, м’яко кажучи, нетверезому стані. За минулий тиждень жертвами води стали 5 громадян. Троє з них недосягли 25 – річного віку. У понеділок, 13 червня, в с. Ліщин Житомирського району втопився 22- річний юнак. А наступного дня вже в обласному центрі у р. Тетерів втопився 67 – літній дідусь. Чи був алкоголь у їхніх організмах на момент утоплення невідомо, та підступна вода не стала перебирати ні станом, ні віком.

Та не тільки відпочиваючі на водоймах стають мимовільними жертами. Де кого до води заманює бажання порибалити. Надія на вдалу риболовлю мало не привела на той світ 37 – річного жителя Овруцького району. Перебуваючи серед водойми, він перекинувся у воду з саморобного надувного човна. На щастя, односельці вчасно помітили невдаху і витягли його на берег.

Громадяни МНС застерігає: дотримуйтесь правил поведінки на воді! Будьте уважні під час купання та риболовлі. Пильнуйте аби ваш похід на відпочинок не став дорогою в останню путь

Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...