Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:24
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 сентября 2019, 17:50

Під Коростишевом не розминулися легковик і мотоцикл

Дорожньо-транспортна пригода сталась 5 вересня на 1 км автодороги Коростишів – Житомир. Травмованого мотоцикліста госпіталізовано.

Попередньо встановлено, що близько 13.30 на в’їзді у місто Коростишів водій автомобіля «СІАТ», 34-річний житель райцентру, рухаючись убік м. Житомира та здійснюючи маневр розвороту, зіткнувся із мотоциклом «Сузукі» під керуванням 33-річного місцевого жителя, який їхав у лівій полосі руху.
Під Коростишевом не розминулися легковик і мотоцикл
Унаслідок вказаної пригоди мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні.

Усі обставини та причини, що призвели до ДТП, з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Тим часом поліцейські нагадують водіям про необхідність сумлінного дотримання заходів безпеки та Правил дорожнього руху. Перед тим, як виконати будь-який маневр, переконайтесь, що це буде безпечно для вас, ваших пасажирів та інших учасників руху.
Погода, Новости, загрузка...