Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 24 квітня 15:52
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 сентября 2019, 09:43

Столичні оперативники затримали житомирянина за крадіжку з кав’ярні

Їх затримали із речовими доказами через кілька хвилин після скоєння злочину. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Фігурантам повідомили про підозру у скоєнні правопорушення. Нині їх підозрюють у вчиненні п’яти аналогічних крадіжок.

Під час відпрацювання Шевченківського району столиці співробітники карного розшуку помітили двох підозрілих осіб на вулиці Назарівській.


«Вони шляхом віджиму пластикових дверей проникли у кав’ярню, звідки викрали з приміщення пристрій для виробництва льоду та кавовий комбайн. Відразу після скоєння злочину їх затримали з речовими доказами», - розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського управління поліції Андрій Кічук.

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці встановили, що затримані – 25-річний уродженець Вінницької області, раніше судимий за крадіжку, та 28-річний житель Житомирської області, який у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру у скоєнні злочину: одному із них судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 57 тисяч 630 гривень, а іншому – нічний домашній арешт. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

«Нині у нас є всі підстави вважати, що зловмисники скоїли на території району п’ять аналогічних крадіжок, але ми збираємо докази їх причетності до таких злочинів у Києві загалом», - зазначив правоохоронець
Погода, Новости, загрузка...