Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 22:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 сентября 2019, 16:25

В Житомирській області упродовж минулої доби виникло 32 пожежі

Упродовж минулої доби на території Житомирщини виникло 32 пожежі на відкритих територіях, з них: 2 лісові пожежі на площі 3,7 гектара; 15 випадків загоряння сухої трави на загальній площі 30 гектарів; 14 загорянь сміття на площі 3 тисячі 406 м².

Крім того, у м. Коростень горіли відходи пиломатеріалів на площі 300 м².

Для ліквідації пожеж залучалися рятувальники міст Житомира, Коростеня, Малина та Баранівського, Бердичівського, Брусилівського, Житомирського, Ємільчинського, Коростенського, Лугинського, Малинського, Народицького, Овруцького, Радомишльського, Хорошівського, Черняхівського й Чуднівського районів.

Обласний центр з гідрометеорології попереджає про надзвичайно високу (5 клас) пожежну небезпеку протягом 9-11 вересня. Тому управління цивільного захисту населення облдержадміністрації в черговий раз звертається до громадян з приводу неухильного дотримання правил пожежної безпеки та обережного поводження з вогнем. Пам'ятайте! За умов спекотної погоди спалювання сухої трави, сміття, розпалене багаття, кинутий непогашений сірник або недопалок можуть стати причиною виникнення масштабних пожеж!
Погода, Новости, загрузка...