Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 12:02
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 сентября 2019, 10:08

Фахівці Держгеокадастру Житомирщини надали понад 420 тисяч адміністративних послуг у сфері земельних відносин

Від початку поточного року фахівці Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області надали громадянам та юридичним особам 420 944 адміністративні послуги, з яких 395 177, або 94% від загальної кількості – безоплатні. Ще 25 767 послуг (6%) землевпорядники надали на платній основі. Отримані кошти у сумі 2,6 млн гривень спрямували до місцевих бюджетів регіону.

З числа адмінпослуг, що потребують оплати, найчастіше запити стосувалися надання витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку – 22 251.
Серед безоплатних адмінпослуг переважали послуги з видачі витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки (188 264) та внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про земельну ділянку (76 264).

Довідково:
Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами Центрів на офіційному сайті Держгеокадастру.
Погода, Новости, загрузка...