Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 сентября 2019, 11:51

Сьогодні вночі затримали одного із групи, що скоїла озброєний напад на інкасаторів у Житомирі

У вівторок, 10 вересня 2019 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, слідчі слідчого управління ГУНП в області та співробітники Управління карного розшуку затримали одного із причетних до скоєння збройного нападу на інкасаторів та поранення поліцейського водія.
Затриманий у порядку ст. 208 КПК України – громадянин іншої держави, 1984 року народження.

Виявили особу київські патрульні поліції, які, зупинивши біля станції метро «Шулявська» для перевірки документів автомобіль «Toyota», встановили, що номерні знаки автомобіля належать іншому автомобілю, а також не співпадає фотографія водія із документами на автомобіль.

Як було встановлено раніше, зазначений автомобіль «Toyota» із відповідними номерними знаками – один з тих автомобілів, на якому з місця скоєння нападу рухалися нападники на інкасаторів. Крім цього, із вказаного затриманим місця вилучено вогнепальну зброю, боєприпаси, гранату, бронежилети.

Нагадаємо, 9 вересня 2019 року у Житомирі, близько десятої години ранку, на одній із центральній вулиць, поблизу магазину, троє чоловіків, одягнені у чорні футболки з написом «СБУ», скоїли збройний напад на автомобіль поліції охорони. Грошові кошти інкасатори встигли заблокувати у спецавтомобілі. Однак, нападники застосували зброю та поранили поліцейського водія.

В області було введено оперативний план «Сирена».

За даним фактом СУ ГУНП в області розпочало кримінальні провадження за ч. 4 ст. 187, ч.3 ст. 262, ч.1 ст. 263 та ст. 348 КК України, які об’єднані в одне.
Наразі, під процесуальним керівництвом прокуратури області, триває досудове розслідування, вживаються необхідні оперативні (слідчі) заходи для встановлення та затримання інших осіб, причетних до збройного нападу.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину та застосування запобіжного заходу.
Погода, Новости, загрузка...