Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:59
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 сентября 2019, 16:03

В Ємільчинському районі поліцейські розслідують крадіжку деревини

Вантажівку з лісом-кругляком поліцейські Ємільчинського відділення поліції зупинили у райцентрі. Документи, що надав водій, викликали у правоохоронців відверті сумніви щодо дійсності. Відтак деревину та ваговоз вилучено. Розпочато досудове розслідування.

Близько 21 години 9 вересня працівники сектору реагування патрульної поліції у селищі Ємільчине за порушення правил дорожнього руху зупинили габаритну вантажівку з напівпричепом, в якому перевозились колоди сосни.

У ході перевірки документів, які надав керманич, 27-річний житель Львівщини, було викрито певні розбіжності у товарних накладних.

– У переліку супровідного документа була вказана менша кількість деревини: з наявних 30 м3 задекларовані були лише 19,5 м3, і то зі зменшеним діаметром колод. Ці та інші невідповідності були задокументовані працівниками слідчо-оперативної групи. Ваговоз і лісоматеріали вилучені до відділення поліції, - повідомив начальник Ємільчинського ВП ГУНП Віталій Магалецький.

У рамках кримінального провадження за фактом крадіжки лісу (ст.185 ККУ) розпочаті відповідні перевірки.
Погода, Новости, загрузка...