Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:42
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 сентября 2019, 10:18

На Житомирщині керівник підприємства, який ухилився від сплати податків - піде під суд

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків у значних розмірах керівником місцевого підприємства.

У середу, 18 вересня 2019 року, прокуратурою області складено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 212 КК України та скеровано до суду для розгляду по суті.

Керівника підприємства обвинувачують у тому, що він, здійснюючи господарську діяльність безпідставно завищив суму податкового кредиту, унаслідок чого, ухилився від сплати податку на додану вартість на суму 1 995 тис. грн.

Зокрема, у ході досудового розслідування, установлено, що особа, з метою ухилення від сплати податків, відображала у бухгалтерських та податкових документах безтоварні операції із підприємствами з ознаками фіктивності.

Також, з метою забезпечення відшкодування завданих державі збитків у ході досудового розслідування накладено арешт на готівкові кошти та банківські рахунки підприємства, а також підготовлено цивільний позов.

Обвинувальний акт скеровано до Богунського районного суду м. Житомира.

Публічне обвинувачення у суді здійснюватиме прокуратура області.
Погода, Новости, загрузка...