Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 04:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 сентября 2019, 08:41

Коростенець, який постачав до виправної колонії наркотичні засоби, «відсидить» за гратами 6 років

Прокуратурою Житомирської області подано апеляційну скаргу щодо призначення особі суворішого покарання за придбання, зберігання та перевезення наркотичного засобу з метою збуту та збут у місцях позбавлення волі.

За результатом розгляду апеляційної скарги судом скасовано рішення Коростенського міськрайонного суду першої інстанції щодо призначення покарання за скоєний злочин у виді позбавлення волі строком на 5 років без конфіскації майна з іспитовим строком на 3 роки.

Натомість Житомирський апеляційним судом постановлено новий вирок – позбавлення волі строком на 6 років із конфіскацією усього майна, належному особі на праві власності.

Установлено, що житель міста Коростеня, 1998 року народження, попередньо домовляючись по мобільному телефону із своїм знайомим, засудженим, який відбував покарання у місцевій виправній колонії постачав ув'язненому наркотичні засоби.

Зокрема, фактично виконуючи роль наркокур’єра, він, отримавши по телефону вказівки від ув’язненого, поїхав на автостанцію, забрав пакунок, у якому було сховано понад 95 грамів наркотичного засобу - канабісу, доставив до виправної колонії та увечері, у домовлений час перекинув його через огорожу установи, за що одержав грошові кошти.

Скоєний злочин, який кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення, збут та передача наркотичних засобів у місця позбавлення волі) КК України, належить до категорії тяжких. Відповідно, особі призначено реальне покарання, співмірне тяжкості скоєному правопорушенню.
Погода, Новости, загрузка...