Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 12:49
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 сентября 2019, 10:54

На Житомирщині рятувальники надавали допомогу у ліквідації наслідків ДТП, внаслідок якої 9 чоловік загинуло та 11 травмовано

22 вересня о 22:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на 240 км траси Київ – Чоп, поблизу с. Пилиповичі Новоград-Волинського району сталася дорожньо-транспортна пригода та необхідна допомога рятувальників. На місце події одразу було скоординовано бійців 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також залучено фахівців аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління.

З’ясувалося, що внаслідок зіткнення бензовоза та автобуса є загиблі і травмовані пасажири останнього. Працівники медицини катастроф ще до приїзду вогнеборців почали госпіталізовувати постраждалих. Всього в автобусі їхало 49 пасажирів та двоє водіїв.

Одночасно з евакуацією громадян із понівеченого транспортного засобу рятувальники також дістали 4 загиблих люд. Окрім цього бійці ДСНС пролили піною кабіну бензовоза, що диміла та для запобігання вибуху відімкнули двигуни обох великогабаритних автівок.

Аби дістати тіла ще 5 загиблих людей, які опинилися під автобусом, рятувальники додатково залучили автокран місцевого підприємства.

Всього на місці пригоди працювало 47 чоловік та 17 одиниць техніки, зокрема: від ДСНС 15 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки. Від медицини катастроф – 6 бригад швидкої медичної допомоги, 18 чоловік. Від правоохоронців – 6 екіпажів, 12 чоловік особового складу. Від служби автомобільних доріг – 2 чоловіки та 1 одиниця техніки.

Загалом під час дорожньо-транспортної пригоди 9 громадян загинуло та ще 11 травмовано. Дітей серед потерпілих та загиблих не виявлено. Остаточні обставини наразі встановлюються правоохоронцями.
Погода, Новости, загрузка...